خانه / مراقبتهای بارداری / کم شدن طول سرویکس، باعث سقط میشه؟

کم شدن طول سرویکس، باعث سقط میشه؟

کم شدن طول سرویکس، باعث سقط میشه؟ ، قرص یدوفولیک در بارداری، چرا باعث تهوع میشه؟ ، تب کردن کودک، باعث بی‌اشتهاییش میشه؟ ، کوتاه شدن سرویکس، چه علائمی داره؟ ، آخرین سونوی بارداری، کی انجام میشه؟ ، کیست اندومتریوز در بارداری، سایزش بزرگتر میشه؟ .
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: هفته ۲۴ هستم طول سرویکسم اول ۳۰ بود ولی بعد از استراحت شد ۳۲ اما الان باز به ۳۰ رسیده هرماه یک م م کم شده.دکتر بهم شیاف و امپول داده.ممکنه با بزرگ شدن بچم سرویکسم همینطور بیاد پایین و باعث سقط بشه؟خیلی نکرانم چی کنم؟  پاسخ دکتر سمیه یگانه، جراح و متخصص زنان، زایمان و …

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: هفته ۲۴ هستم طول سرویکسم اول ۳۰ بود ولی بعد از استراحت شد ۳۲ اما الان باز به ۳۰ رسیده هرماه یک م م کم شده.دکتر بهم شیاف و امپول داده.ممکنه با بزرگ شدن بچم سرویکسم همینطور بیاد پایین و باعث سقط بشه؟خیلی نکرانم چی کنم؟

 
پاسخ دکتر سمیه یگانه، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
با بزرگ شدن اندازه جنین و طول سرویکس بتدریج کوتاهتر میشود و در مواردی که طول اولیه در سه ماهه اول بالای ٢٥ میلیمتر باشد باعث زایمان زودرس نمیشود.
همه چیز در مورد سقط سوال طول کم
جزییات مطلب سقط و سوال و طول و کم را میخوانید .

کم کاری تیروئید در بارداری، دوز مصرفی دارو

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من کم کاری تیرویید داشتم الان هفته ۸ هستم و از قبل از بارداری تیروییدم را کنترل میکردم در اخرین ازمایشم  tsh:2.5 بود و در هفته ۵ بارداری بودم و دکتر به مقدار کمی دوز قرص تیرویئد را بالا برد .در هفته ۸ ازمایش دادم مقدارش بالا رفت tsh3.98 شده. تقریبا ۷روز دیگه نوبت دکتر غددم هست ایا تا اون موقع مشکلی برای بچه پیش نمیاد؟ یا خودم کمی دوز را بالا ببرم تا نوبت دکترم بشه یا زودی برم یه دکتر دیگه؟   پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:بهتر است در کنار مصرف دوز تجویز پزشک هفته ای دو وعده ماهی و مصرف قرص یدوفولیک به صورت روزانه داشته باشید. این عدد خیلی مشکل خاصی برای جنین شما ایجاد نمی کند.
پسرم خیلی کم اشتهاست، چه کنم؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: پسرم ۱۹ ماهه است. وزن تولدش ۲۸۰۰ گرم بود. وزن الانش ۱۰ کیلو. مولتی ویتامین بهش می دم. هم شیر خودم رو می خوره هم شیر گاو ولی خیلی کم غذاست. چی کار کنم وزنش زیاد بشه؟   پاسخ دکتر علی اصغر حلیمی، متخصص اطفال:دوست عزیز وزن فعلی نسبت به وزن موقع تولد خوب است، از این به بعد سالی دو کیلو به وزن بچه اضافه می شود. بنابراین اشتها نسبت به این افزایش وزن تغییر می کند.
چرا نوزادم کم شیر میخورد؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: دخترم ۸۰ روزشه شیرخشک میخوره قبلا هر روز تقریبا ۵۰۰ سی سی یا بیشتر شیر میخورد از وقتی واکسن دوماهگی زده خیلی کمتر از قبل شیر میخوره روزی ۳۰۰ تا ۴۰۰ سی سی ؛ وزن تولدش ۲۸۰۰ و دوماهگی۴۶۵۰ بود و الان۵۱۰۰ هست چرا کم اشتها شده ؟   پاسخ دکتر علی اصغر حلیمی، متخصص اطفال:دوست عزیز وزن گیری بچه خوب است، بعد از واکسن بچه ها ۷ الی ۱۰ روز بی
قراری می کنند و اشتهایشان کمتر می شود. اگر این کم اشتهایی ادامه داشت و
منجر به کاهش وزن شد حتما به پزشک مراجعه کنید. 

تاجرنیا: استیضاح اقتدار مجلس را زیر سوال برد
  • مراقبتهای بارداری
  • کم شدن طول سرویکس، باعث سقط میشه؟


  • دیدگاهتان را بنویسید
