خانه / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه پنه قارچ سیردار

طرز تهیه پنه قارچ سیردار

طرز تهیه پنه قارچ سیردار ، طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ خوشمزه قالبی ، فیلم طرز تهیه دونات مرغ و قارچ ، طرز تهیه سالاد ماکارونی با قارچ و راز و رمز خوشمزه شدن آن ، آموزش کامل طرز تهیه قارچ پلو مجلسی و خوشمزه با مرغ و گوشت ، طرز تهیه کمپوست قارچ در منزل// .

مناسب برای ۲ نفر ۴۳۶ کالریبا استفاده از یک هوموس کم چرب در سس، به این پاستای گیاهی پروتئین اضافه کنید. با قارچ و پنه‌ی غلات کامل، شما یک شام سالم و سیرکننده خواهید داشت.

مواد لازم
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان پخت : ۱۵ دقیقه
۳۵ دقیقه

نخود پخته۲۱۰ گرم

آب لیمو۱ قاشق غذاخوری

سیر بزرگ۱ حبه

استاک سبزیجات۱ قاشق چایخوری

تاهینی۲ قاشق چایخوری

گشنیز سابیده‌شدهیک‌چهارم قاشق …

پنه قارچ سیردار

همه چیز در مورد طرز تهیه قارچ
  • مناسب برای ۲ نفر
  • ۴۳۶ کالری

با استفاده از یک هوموس کم چرب در سس، به این پاستای گیاهی پروتئین اضافه کنید. با قارچ و پنه‌ی غلات کامل، شما یک شام سالم و سیرکننده خواهید داشت.

جزییات مطلب طرز تهیه و قارچ را میخوانید .

مواد لازم

اطلاعات و توضیحات بیشتر درباره طرز تهیه پنه قارچ سیردار
  • زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت : ۱۵ دقیقه
  • ۳۵ دقیقه

مراحل پخت

  • ۱برای درست کردن هوموس، نخودهای پخته و مقداری از آبشان را در یک کاسه بریزید و آب لیمو، سیر، استاک، تاهینی و گشنیز آسیاب‌شده را به آن اضافه کنید. آن را با مخلوط‌کن دستی بهم بزنید تا خمیر مرطوبی بدست آید و مقداری از بافت نخودها نیز حفظ شود.
  • ۲پاستا را طبق دستورالعمل پشت بسته بپزید. در این حین، روغن را در یک تابه‌ی بزرگ گرم کنید و پیازها و قارچ‌ها را اضافه نمایید. مرتبا بهم بزنید تا نرم شوند و شروع به کاراملی شدن کنند.
  • ۳پاستا را در آبکش بریزید و با قارچ‌ها مخلوط کنید، سپس شعله را خاموش کرده و هوموس و جعفری را اضافه کنید. به آرامی باهم مخلوط کنید، مقداری آب لیمو روی آن بریزید و سرو کنید. اگر مخلوط بیش‌ازحد غلیظ است، در صورت نیاز مقداری آب به آن اضافه کنید.

راه ساده تر خواندن مطالب استفاده از کانال تلگرام راستینه می باشد . به جمع ما بپیوندید
کانال تلگرامی راستینه

توضیحات بیشتر را با هم بخوانیم

توضیحات بیشتر در موردطرز تهیه قارچ
شما مطلب طرز تهیه پنه قارچ سیردار را می خوانید .

آموزش کامل طرز تهیه قارچ پلو مجلسی و خوشمزه با مرغ و گوشت

طرز تهیه قارچ پلو

آموزش آشپزی و دستور پخت قارچ پلو خوشمزه و مجلسی
مواد لازم قارچ پلو
برنج :•: ۲ پیمانه
نمک و روغن :•: به میزان لازم
پیاز :•: ۱ عدد
قند :•: ۲ حبه
پیاز :•: ۲ عدد
مرغ یا گوشت :•: ۴۰۰ گرم
قارچ :•: ۳۰۰ گرم
کره :•: ۵۰ گرم
آبلیمو :•: ۲ قاشق سوپخوری
کنسرو ذرت :•: ۱/۲ پیمانه
جعفری خرد شده :•: ۱ قاشق سوپخوری

آموزش آشپزی و دستور پخت قارچ پلو خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه قارچ پلو
برای تهیه قارچ پلو ابتدا در کاسه ای برنج را ریخته و روی آن آب بریزید و اجازه دهید تا حدودا ۱ ساعت خیس بخورد.سپس در قابلمه ای دیگر مرغ را بگذارید
و روی آن ۲الی۳لیوان آب بریزید و یک عدد پیاز کوچک را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید تا بوی مرغ را بگیرد و حرارت را متوسط کنید تا سریعتر مرغ پخته شود.
سپس مرغ پخته شده را در صافی یا آبکشی قرار دهید تا کمی خنک …
آموزش کامل طرز تهیه هات داگ تنوری رستورانی با قارچ و پنیر پی

آموزش کامل طرز تهیه هات داگ تنوری رستورانی با قارچ و پنیر پیتزا

دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ هات داگ خوشمزه و مجلسی در خانه
مواد لازم هات داگ تنوری
نان ساندویچ :•: ۸ عدد
سس مایونز :•: به مقدار لازم
سوسیس هات داگ :•: ۸ عدد
خیار شور :•: ۱/۲ فنجان
کره :•: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز :•: ۱/۲ پیاز
فلفل سبز شیرین :•: ۴۰۰ گرم
قارچ :•: ۸ عدد
پنیر چدار :•: ۱ فنجان

دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ هات داگ خوشمزه و مجلسی در خانه
طرز تهیه هات داگ تنوری
برای تهیه هات داگ تنوری ابتدا  فر را روی ۱۸۰ درجه ساتیگراد قرار دهید تا گرم شود،سپس پوست سوسیس ها را بگیرید و در سیخ جوجه گردان فر سوسیس ها را دانه دانه فرو کنید
بعد ۲ قاشق روغن را در پیاله ای بریزید و چاقو را در روغن بزنید و سپس روی سوسیس ها شیار ایجاد کنید تا تمام سوسیس چاک خورده باشد
و روی آنها پودر سیر،پودر فلفل،آویشن یا …
طرز تهیه پاپریکاش قارچ

مناسب برای ۲ نفر ۲۲۰ کالریاین سس گیاهخواری با زیره‌ی سیاه، پاپریکا و جعفری طعم‌دار می‌شود. آن را روی پاستا یا سیب‌زمینی تنوری شکم‌پر سرو کنید.

مواد لازم
زمان آماده سازی : ۵ دقیقه زمان پخت : ۱۵ دقیقه
۲۰ دقیقه

دانه‌ی زیره‌ی سیاهنصف قاشق چایخوری

روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری

پیاز، نصف‌شده و برش‌خورده۱ عدد

قارچ فنجانی، چهار قاچ‌شده۳۰۰ گرم

فلفل سبز بزرگ، دانه‌گرفته و درشت خردشده۱ عدد

پاپریکای دودی شیرین۲ قاشق چایخوری

گوجه فرنگی خردشده‌ی کنسروی۴۰۰ گرم

استاک سبزیجات یا جایگزین بدون گلوتن۱ مکعب

خامه‌ی ترش۴ قاشق غذاخوری

خردشده (اختیاری)جعفری

پاستا، سیب‌زمینی مایکروفری یا نان سیر تردبرای سرو

مراحل پخت
۱یک تابه‌ی بزرگ گود را گرم کنید، دانه‌های زیره‌ی سیاه را اضافه کرده و به مدت چند ثانیه تفت دهید. روغن را اضافه کرده و سپس پیاز، قارچ و فلفل را بریزید. خوب ادویه بزنید (نمک به بیرون کشیدن رطوبت قارچ کمک خواهد کرد). حدود ۶ تا ۸ دقیقه بپزید و گاهی بهم بزنید تا سبزیجات نرم شوند و پیازها طلایی گردند.
۲پاپریکا را به سبزیجات اضافه …

آموزش طرز تهیه شربت به لیمو با برگ به لیمو خوشمزه و خانگی
  • دسته‌بندی نشده
  • طرز تهیه پنه قارچ سیردار


  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *