خانه / وب‌گردی / مضرات ترشی را بشناسید

مضرات ترشی را بشناسید

مضرات ترشی را بشناسید ، طرز تهیه ترشی آناناس با طعم عالی و بی نظیر ، انواع ترشی رویا ، چگونه ترشی عربی مقدوس را تهیه کنیم؟ ، تخمه ژاپنی از چه گیاهی است؟ +خواص و مضرات و عکس ، عرق فراسیون و کیست تخمدان، خواص و مضرات آن .
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اخیرا مطالبی در شبکه های اجتماعی در شمردن مضرات ترشی نشر پیدا کرده است و کاربران را تشویق می کند تا از این لحظه خوردن و درست کردن ترشی را کنار بگذارند. به گفته آنان انسان به وسیله درست کردن ترشی خواص مرکبات را به سم تبدیل می کند و وارد بدن خود …

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اخیرا مطالبی در شبکه های اجتماعی در شمردن مضرات ترشی نشر پیدا کرده است و کاربران را تشویق می کند تا از این لحظه خوردن و درست کردن ترشی را کنار بگذارند. به گفته آنان انسان به وسیله درست کردن ترشی خواص مرکبات را به سم تبدیل می کند و وارد بدن خود می کند.

گفته شده است که خوردن ترشی زیاد باعث میشود تا بیماری های نظیر “ام اس”، “پارکینسون”، “زوال عقل” و “صرع” ایجاد شود. همچنین ترشی سرکه باعث می‌شود تا حنجره افراد نابود شود و همیشه خلط پشت حلق داشته باشند. سرکه صنعتی و ترشی باعث مشکلات عدیده معده مانند “زخم معده” و “اثنی عشر” و “ورم معده” میشود. خوردن سرکه و ترشی انسانها را کسل و بی حال و پر خواب می کند. همچنین در جوانها ترشی باعث کند شدن فهم آن ها و در پیران باعث پوکی استخوان و تشدید آرتروز می شود. به گفته آنها، خوردن ترشی در دختران باعث می‌شود تا در زمان عادت ماهانه خود درد بیشتری داشته باشند.

همه چیز در مورد بشناسید ترشی مضرات

همچنین در آقایان متاهل منجر به کاهش میل جنسی می شود. خوردن ترشی باعث می‌شود تا اشتهای افراد بیشتر شود و غذاهای بیشتری میل کنند، بنابراین باعث بروز چاقی میشود. خراب شدن دندان و خوره دندان نیز از عوارض خوردن ترشی است. سیر ترشی چند ساله باعث می شود تا سم “نیترات” وارد بدن شود و درکل هزاران ضرر را با خوردن ترشی وارد بدن خود می کنید.

جاذبه های دیدنی کوالالامپور را بشناسید

بسیاری از کاربران عنوان کردند که از ضررهای ترشی بی‌خبر بوده‌اند و هنوز هم باور نمی کنند که همه این مضرات برای ترشی بیان شده است. به گفته آنان آنها کاملا برعکس فکر می کردند و معتقد بودند که سیر ترشی فواید بسیار دارد.

جزییات مطلب بشناسید و ترشی و مضرات را میخوانید .

منبع:اسپوتنیک

اطلاعات و توضیحات بیشتر درباره مضرات ترشی را بشناسید

انتهای پیام

چرا می گویند اگر ترشی نخوریم، یک چیزی می شویم؟

توضیحات بیشتر در موردبشناسید ترشی مضرات

۱۵ خاصیت جادویی و فوق‌العاده شاهی آبی را بشناسید!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،شاهی آبی گیاهی بسیار مغذی و متعلق به خانواده کلم است. این گیاه که در اصل بومی مناطق اروپا و آسیای مرکزی است امروزه در سراسر جهان کشت می شود و اغلب در کنار جویبارها و مسیر جریان آب و گاهی نیز در باتلاق ها می روید. گل های کوچک و سفید به صورت خوشه ای دارد. در این مطلب به چند خاصیت این گیاه اشاره خواهیم کرد.
۱ ▪ این گیاه دارای میزان بالای کاروتنوئیدز مانند لوتئین است که به محافظت از چشم کمک می کند.
۲ ▪این گیاه فشار خون و کلسترول را به حالت طبیعی برمی گرداند و تولید شیر در زنان شیرده را افزایش می دهد.
۳ ▪ این گیاه فعالیت ذهنی و حافظه را بهبود می بخشد.
۴ ▪ لوتئین موجود در آن مانع آسیب به رگ و بیماری قلبی می شود.
۵ ▪ این گیاه کم کالری و غنی از پتاسیم است. …
گران‌ترین شهر‌های جهان برای زندگی را بشناسید/۳ چیزی که به وا

باشکوه ترین فستیوال های جهان را بشناسید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در این بسته خبری، گلچینی از پربازدیدترین اخبار گروه وبگردی را مشاهده می‌کنید.
گران‌ترین شهر‌های جهان برای زندگی را بشناسید+تصاویردر مطلب زیر تصاویری از گرانترین شهرهای دنیا ارائه شده است که آنها را مشاهده می‌کنید.

۳ چیزی که به واسطه خواندن «زیارت عاشورا» به انسان عطا می‌شوددر این مطلب قصد داریم شما را با اثرات مثبت زیارت عاشورا بر اعمال و زندگی شخصی آشنا کنیم.
اهل سنتی که به دفاع از تشیع برمی‌خیزد/ آیا انفجار‌های صحرای سینا کار شیعیان بود؟اگرچه تلاش‌های بسیاری صورت گرفته تا جهان اسلام و منطقه شاهد وحدت اهل سنت و تشیع نباشد،اما صدا‌های اهل سنتی که به دفاع از تشیع برخاسته، منادی حق و افشاگری حقایق می‌شوند.

جريمه عجیب و سنگين در انتظار تیم رقیب پرسپولیس!یکی از حریفان احتمالی تیم پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، از سوی فدراسیون فوتبال عربستان نقره داغ شد.

جريمه عجیب و سنگين در انتظار تیم رقیب پرسپولیس!یکی از حریفان احتمالی تیم پرسپولیس در لیگ …
هشدار درباره مضرات روغن‌های مصرفی در فست وفود‌ها

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛سرخ کردن غذا یک روش بسیار محبوب پخت و پز در خانه و رستوران‌ها است. این روش به‌صرفه و سریع است و به دلیل جذب چربی، ایجاد بافت مناسب و طعم و بوی خوب باعث دلچسب شدن غذا می‌شود. اما باید توجه داشت که این بهبود کیفیت ظاهری غذا، مشکلاتی را نیز به همراه دارد.
در طول فرآیند سرخ کردن واکنش‌های شیمیایی مختلفی از جمله اکسیداسیون، هیدرولیز، پلیمریزاسیون و شکافت رخ می‌دهد. سرعت واکنش‌های شیمیایی در طول سرخ کردن به عوامل مختلفی مثل ویژگی‌های ماده سرخ شده، میزان اسید‌های چرب غیر اشباع، غلظت اکسیژن در سطح و در داخل روغن، دما، حضور فلزات سنگین و … بستگی دارد. مشخص شده است که روغن‌های مورد استفاده در سرخ کردن به طور مداوم در دمای بالا و با حضور اکسیژن و آب درون مواد غذایی استفاده می‌شوند. این نحوه مصرف واکنش‌های شیمیایی را در پی دارد که …

مضرات استفاده خودسرانه از سمعک/ تجویز سمعک در فروشگاه‌های تجهیزات پزشکی ممنوع است
  • وب‌گردی
  • مضرات ترشی را بشناسید


  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *